Monday, 17 April 2017

Lirik Lagu Via Valent - Astuti (Asli Tukang Tipu) dan Terjemahannya Banyuwangi Seru

Lirik Lagu Via Valent - Astuti (Asli Tukang Tipu) dan Terjemahannya Yaps saya akan menuliskan irik lagu Astuti yang di nyanyikan oleh Idola saya Kak Via Valent...

Judul lagu        : Astuti (Asli Tukang Tipu)
Artist              : Via Vallen
Album            : Melon V2
Pencipta Lagu : Bayu G2B
Lirik Lagu Via Valent - Astuti (Asli Tukang Tipu) dan Terjemahannya

##
Ngopo kowe tego jarene kowe setyo
Jebul mung keju dasare astuti

Intro
Mergo aku kalah rupo aku kalah bondo
Saiki kowe lunggo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego jarene kowe
Setyo jebul mung keju dasare astuti... (asli tukang tipu)


Reff
Wong lanang jaman saiki uwes podo pinter
Wes iso mbedakke motor karo setang runder
Senengane pendak benggi dijak muter-muter
Mangkat dugem muleh muleh uwes podo kluwer
Iki critane cah enom model jaman saiki
Nekpacaran uwes ra tau jenenge nganggu ati
Seng penting milu duite karo gelem ngragati
Rupo ra mbejaji mesti wis akeh seng nggoleki

Witing trisno jalaran soko kulino
Ojo mung ngunmbar tresno mergo kepingin bondo
Iki pengalamane urepku di tipu karo mantan pacarku
Jare dekne sayang karo aku mergo kalah bondo kowe mlayu

Intro
Mergo aku kalah rupo aku kalah bondo
Saiki kowe lunggo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego jarene kowe
Setyo jebul mung keju dasare astuti...


Reff
Senajan aku mung ndue montor rodo loro
Sandanganku ndeso ora koyo wong kutho
Sangging kabeh tak entokne mergo aku kerjo
Ora sitik sitik njalok bndone wong tuwo
Rapopo saiki koe ninggal aku lunggo
Siso siso tresnomu bakal tetep tak jogo
Ora seawase wong urep kui neng ngisor
Yen pancen wayae mesti ngrasak ke penake

Ndue paras ayu senengane kok ngeju
Opo ra eman karo awakmu
Aku rabakal nguber welasmu
Senajan rentet tangismu kanggo slirahmu
Dasare koe kimcil sifatmu pancen labil
Mikirne kowe ngawe rusak pikiran
Atiku wes tatu mergo dapurmu
Cukup sepisan kenal karo awakmu

Intro
Mergo aku kalah rupo aku kalah bondo
Saiki kowe lunggo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego jarene kowe
Setyo jebul mung keju dasare astuti...

Mergo aku kalah rupo aku kalah bondo
Saiki kowe lunggo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego jarene kowe
Setyo jebul mung keju dasare astuti...

"Untuk Rieview siahkan tonton vidio di bawah ini"
Via Vallen - Astuti - [Official Video] - YouTube By : Samudra Record
Jangan lupa SUBSCRIBE Samudra Record Banyuwangi
Jangan lupa untuk membeli DVD yang asli lagu "ASTUTI" di album "Melon V2"

Sekian dulu untuk lirik lagu Via Vallen - Astuti

Jangan lupa juga "Share dan Koment"
Jika ada kesaahan dalam penulisan saya mohon maaf dan segera hubunggi saya untuk meluruskanya...

Banyuwangi Seru

About Banyuwangi Seru

Semoga dengan adanya Blog Banyuwangi Seru ini bisa memberikan sedikit manfaat kepada masyarakat Luas dan Banyuwangi Khususnya.

Subscribe to this Blog via Email :